De Infoframe

Het belangrijkste product van Combico is Infoframe®. De gepatenteerde magnetische wissellijst die uiterst eenvoudig is in gebruik. Stel je voor: alle rommelig aangeplakte informatie binnen je bedrijf hangt, ligt of staat met een Infoframe® netjes en overzichtelijk op de plaats waar jij dat wilt.

Combico ontwikkelde voor het Infoframe® een eigen systeem met magneetfolie en mileuvriendelijk geproduceerde kunststof. “Wij hebben bewust gekozen voor het gebruik van deze kwaliteitsmaterialen. Wij willen dat een Infoframe® lang meegaat zonder tekenen van veroudering te vertonen. Verkleuring door uv-licht en vouwen in het plastic zijn wat ons betreft geen optie”: stelt Medendorp.

Productie in eigen land

Wytze wilde voorkomen dat de productie werd verplaatst naar lagelonenlanden. “En dat kan, zonder dat we duurder zijn dan vergelijkbare systemen. Onze zeefdrukkerij staat in Leeuwarden, op dezelfde plek waar de orders binnenkomen en waar we alles administratief verwerken. Wij hebben  van A tot Z zicht op de kwaliteit van de producten die wij leveren.”

Flexibel

Het team van Combico handelt elke bestelling snel en tot in de puntjes verzorgd af. “Doordat we het hele proces in eigen hand hebben, zijn we veel flexibeler als er bijzondere wensen zijn voor een order.”

Gebruik Infoframe (productvideo links)

Infoframe® is geschikt voor gebruik in veel sectoren. Zo levert Combico aan zorginstellingen als ziekenhuizen, maar ook aan supermarkten, bouwbedrijven, warenhuizen, tankstations en de zuivelindustrie. Het schoon en ordelijk presenteren van informatie als aanbiedingen, werkroosters, aftekenlijsten en welke informatie je ook maar schoon en netjes wilt presenteren draagt bij aan een overzichtelijke werkomgeving waar personeel effectief kan werken en waar een klant zich welkom voelt.

Enkele reacties van onze klanten

Wij gebruiken de frames in de trams, voor reclame uitingen na initiële testen. Het snel vervangen en makkelijke aanbrengen was een groot plus punt. Het snelle leveren en goede service waren heel prettig. wij zijn heel gelukkig met deze oplossing

Janny Poortier uit Amsterdam

Perfect advies door medewerkers en een snelle levering. Producten zijn al enige tijd in gebruik en worden nog steeds naar alle tevredenheid dagelijks in gezet.

Babette uit Amsterdam

Mooi product en super snelle levering.

De Bolster uit Epe

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.